Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Rebeca, o tânără mamă care a dispărut de la domiciliu cu fiica sa de un an, în Argeș. A lucrat, în trecut, în baruri de striptease în afara țării

Ea este Rebeca, o tânără mamă care a dispărut de la domiciliu cu fiica sa de un an, în Argeș. A lucrat, în trecut, în baruri de striptease în afara țării

Un caz de dispariție este investigat de autoritățile din județul Argeș.

Arges
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2024   •   10:06

Este vorba despre o tânără din Pitești, Rebeca Felicia Negoiță, care a plecat de acasă cu copilul ei, o fetiță în vârstă de un an și 4 luni.

Femeia, în vârstă de 20 de ani, locuia cu părinții, iar începând de duminică aceștia nu mai știu nimic de fiica și nepoata lor.

Tânăra a mai plecat, în trecut, de la domiciliu.

În acele ocazii, ea le-a spus părinților unde se duce.

De astă dată, Rebeca a plecat luând cu ea haine și o sumă mică de bani. De la plecarea sa, telefonul femeii este închis.

Femeia dispărută și-a crescut fetița cu ajutorul părinților

Reporterii Antena 3 CNN au aflat că în spatele acestui caz de dispariție se află povestea tristă a unei mame singure, care și-a crescut copilul cu ajutorul părinților.

În câteva rânduri, ea a plecat să lucreze în baruri cu striptease, inclusiv în afara țării.

Fetița tinerei nu este recunoscută de tată.

Pe cale de consecință, în calitate de unic părinte, mama dispărută de la domiciliul poate merge cu copilul oriunde și poate, chiar, să-și scoată fetița peste graniță fără să aibă nevoie de vreun acord.

Ce spune poliția despre tânăra din Argeș care a dispărut de la domiciliu cu fetița sa

"Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări pentru identificarea unei tinere de 20 de ani, Rebeca Felicia Negoiță, care, în după-amiaza zilei de 2 iunie a.c., a plecat voluntar de la domiciliul de pe raza municipiului Pitești, împreună cu fiica de un an și 4 luni.

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că tânăra a mai avut plecări voluntare. Datele referitoare la plecarea voluntară au fost transmise unităților de poliție, dar și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor, jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente: 1:52 m înălțime, aproximativ 51 de kg, ochi căprui, păr brunet.

Vestimentația la momentul plecării: tricou albastru, blugi de culoare albastru, adidași albi.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009", se spune în comunicatul Poliției.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close