Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul copilului de 12 ani, mort într-un accident în Vaslui. Ce au descoperit polițiștii

Răsturnare de situație în cazul copilului de 12 ani, mort într-un accident în Vaslui. Ce au descoperit polițiștii

Răsturnare de situație în cazul copilului de 12 ani, mort într-un accident în Vaslui. Ce au descoperit polițiștii
sursă foto: captură antena 3
09 Iul 2019   •   12:33

Poliţiştii vasluieni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că accidentul din comuna Băceşti, în care un copil de 12 ani a murit, a fost provocat de fratele acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu avea permis de conducere. 

"În urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu deţinea permis de conducere. În maşină se mai aflau doi fraţi de-ai tânărului, în vârstă de 17, respectiv 12 ani, mama acestuia şi un unchi. Din accident a rezultat decesul minorului în vârstă de 12 ani, care circula pe locul din stânga conducătorului auto, maşina fiind cu volanul pe partea dreaptă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere fără permis", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Iniţial, salvatorii ajunşi la faţa locului au crezut că cel care provocase accidentul a fost chiar copilul de 12 ani, deoarece l-au găsit pe acesta singur lângă autoturism. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close