Antena 3 CNN Actualitate Locale "Soţia mea e primar!". Oameni disperaţi într-o comună din Constanţa, după ce soţul primăriţei le-ar fi luat păşunea

"Soţia mea e primar!". Oameni disperaţi într-o comună din Constanţa, după ce soţul primăriţei le-ar fi luat păşunea

Comuna Bărăganu din judeţul Constanţa este în pragul unei răscoale, după ce oamenii au ajuns la disperare din cauza soţului primăriţei, la rândul fost primar, pe care îl acuză că le-a luat păşunile pe care îşi creşteau animalele.

titu magdalena neague
"Soţia mea e primar!". Oameni disperaţi într-o comună din Constanţa, după ce soţul primăriţei le-ar fi luat păşunile Sursa foto: Facebook | Magdalena Neague
de Cătălina Buzoianu    |    22 Mar 2023   •   17:14

Sute de oi au fost aduse de sătenii din comuna Bărăganu, judeţul Constanţa, în curtea primăriei conduse de Magdalena Neague, care se întâmplă să fie soţia lui Titu Neague, fostul primar al aceleiaşi comune.

Oamenii spun că un câmp de păşunat pe care îl foloseau să îşi crească oile a fost arat abuziv de soţul primăriţei, chiar dacă ei îl aveau luat în concesiune pentru şapte ani din care au trecut doar doi. Aceştia spun însă că actele de concesiune au fost modificate peste noapte.

Titu Neague, fostul primar şi soţul actualei primăriţe, le-a spus sătenilor că a primit terenul de la primărie, astfel că a arat păşunea şi a pus furaje numai pentru oile lui. Sătenii îl acuză că taie şi spânzură în comuna Bărăganu pentru că nimeni nu îi face nimic.

Bărbatul, care şi-a pus toată comuna în cap, recunoaşte că soţia lui i-a dat terenul şi nu vede nimic în neregulă în această tranzacţie.

"Soţia mea e primar! Primarul, dacă nu ştiţi dumneavoastră administraţie, vă explic eu: primarul e un fel de şef de fermă", a explicat Titu Neague.

La rândul ei, primăriţa Magdalena Neague spune că soţul ei are sute de animale şi a depus o cerere pentru a primi terenul.

"Soţul meu are şase sute şi ceva de animale şi a primit 25 de hectare. Le-a primit... urmează... a depus o cerere la Consiliul Local", a declarat Magdalena Neague.

Oamenii din comuna Bărăganu spun că nu renunţă la protest până nu îşi recapătă păşunea, iar doi dintre ei au intrat în greva foamei.

×
Subiecte în articol: Bărăganu Constanța
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close