Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele imagini cu mașina polițistului de la Garda de Coastă din Mangalia, prins drogat şi băut la volan în timpul serviciului

Primele imagini cu mașina polițistului de la Garda de Coastă din Mangalia, prins drogat şi băut la volan în timpul serviciului

masina politist garda de coasta beat drogat volan iulie 2024
Mașina polițistului de la Garda de Coastă din Mangalia, prins drogat şi băut la volan. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    27 Iul 2024   •   16:13

Antena 3 CNN a difuzat primele imagini cu maşina poliţistulului de la Garda de Coastă din Mangalia care a fost prins drogat şi băut la volan în timpul serviciului

Agenţii l-au oprit pe tânărul care este fiul unui controversat patron de hotel, după ce alţi şoferi au sunat la 112 şi au anunţat că circula haotic. 

Comisarul de la Garda de Coastă din Mangalia, fiul unui controversat patron de hotel de pe litoral, a fost tras pe dreapta în zona 2 Mai, la doar câţiva kilometri de locul în care Vlad Pascu, tot drogat, a spulberat doi studenţi în urmă cu un an. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și cu aparatul Drug-Test, care a indicat prezența substanțelor interzise, mai exact amfetamină. 

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, dar și pentru stabilirea prezenței substanțelor interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Conducerea Gărzii de Coastă anunţă că are ca deziderat funcționarea sistemului doar cu poliţişti integri, profesionişti și se delimitează ferm de orice comportament sau acţiune necorespunzătoare care nu este în concordanță cu statutul polițistului.

Totodată, s-a dispus efectuarea de verificari, în regim de urgență, cu privire la evenimentul în cauză și cercetarea prealabilă a lucrătorului. Gardă de Coastă susține activ toate activităţile specifice procedurilor penale pentru deservirea intereselor justiţiei, a transmis instituția.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close