Antena 3 CNN Actualitate Locale Preot acuzat de viol, într-o localitate din Galați: Ar fi abuzat o minoră chiar în casa parohială

Preot acuzat de viol, într-o localitate din Galați: Ar fi abuzat o minoră chiar în casa parohială

masina politie
Mașină de Poliție. Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    16 Iul 2024   •   12:22

Este revoltă într-o localitate din Galaţi, după ce preotul a fost acuzat că a violat o minoră. Poliţia face anchetă şi verifică dacă părintele i-ar fi trimis mesaje nepotrivite fetei şi ar fi atins-o în zona intimă, chiar în casa parohială.

Totul a ieșit la iveală după ce mama copilei de 15 ani ar fi descoperit în telefonul acesteia mesaje nepotrivite, chiar de la părintele din localitate. Femeie a luat telefonul, a luat aceste mesaje, și s-a dus direct la poliție, unde, bineînțeles, s-a deschis o anchetă în acest caz.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni, când fata de 15 ani ar fi mers la preot și l-ar fi rugat să o ajute să întocmească un dosar. Acesta ar fi chemat-o la casa parohială și tot acolo ar fi atins-o în zonele intime. Cel puțin așa susține minora.

Mama acesteia a depus și o plângere în acest caz, iar polițiștii trebuie să stabilească acum adevărul. Trebuie însă să aștepte și rezultatele examenului medico-legal care se efectuează în astfel de cazuri. 

Pe de altă parte, mama copilei a mai făcut o acuzație de viol, mai demult, asupra altei persoane și a retras apoi această acuzație, după ce ar fi primit o sumă de bani.

×
Subiecte în articol: preot viol abuz minora casă parohială Galați
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close