Antena 3 CNN Actualitate Locale Prăpăd în ţară din cauza furtunilor: Oameni salvaţi din calea viiturilor, maşini luate de apă

Prăpăd în ţară din cauza furtunilor: Oameni salvaţi din calea viiturilor, maşini luate de apă

furtuni facebook
Mai multe drumuri au fost complet blocate de aluviunile râului Bistriţa, iar gospodăriile din zonă au fost inundate. Sursa foto: Augustin Bucunea via Facebook/Monitorul de Suceava 2.0 via Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2024   •   11:44

România traversează cea mai lungă perioadă de caniculă din istorie, dar în anumite regiuni, furtunile au creat mari probleme.

La Suceava, şase oameni au fost salvaţi din calea viiturilor, după ce râul Bistriţa s-a revărsat şi a inundat mai multe gospodării.

În Satu Mare şi Harghita, câteva localităţi au fost lovite de grindină, ploi torenţiale şi vânt puternic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În localitatea Cârlibaba din Suceava, vijeliile au lăsat dezastru în urma lor. Mai multe drumuri au fost complet blocate de aluviunile râului Bistriţa, iar gospodăriile din zonă au fost inundate. 

Mai multe persoane au fost salvate în ultimul moment din calea viiturilor. În unele locuri, maşinile parcate au fost înghiţite de apă.

Probleme grave au fost şi în mai multe localităţi din Harghita din cauza codului roşu de ploi abundente, descărcări electrice şi grindină.

Şi În Satu Mare, grindina a făcut ravagii şi a distrus mai multe gospodării.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close