Antena 3 CNN Actualitate Locale Pompier din Suceava, gest incredibil pentru un şofer rănit într-un accident: 'Inimile mari se cunosc prin gesturile simple'

Pompier din Suceava, gest incredibil pentru un şofer rănit într-un accident: 'Inimile mari se cunosc prin gesturile simple'

Un pompier din Suceava a devenit erou printre colegii săi, după ce, noaptea trecută, a făcut un gest incredibil pentru un şofer polonez, rănit într-un accident rutier produs la Păltinoasa.

o_1e0d53obe80lo7g10ickdg1a3ab.jpg
sursa: Facebook / ISU Suceava
06 Feb 2020   •   13:50

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, atunci când pompierii Gărzii de Intervenţie Gura Humorului au fost solicitaţi să intervină în cazul unui accident rutier produs pe raza comunei Păltinoasa.

Pompierii au fost anunţaţi că un TIR s-a răsturnat, iar şoferul polonez a fost rănit în urma accidentului.

Din cauza faptului că bordul maşinii s-a desformat după impact, şoferul a rămas cu picioarele blocate, iar salvatorii au fost nevoiţi să îl descalţe pentru a-l putea scoate din cabină.

Şeful Gărzii de Intervenţie Gura Humorului i-a oferit şoferului rănit bocancii săi de rezervă.

"Fiecare pompier militar, când pleacă la o intervenție, are mereu la el un pachet de mâncare și o sticlă de apă, pentru că niciodată nu știe cât va dura misiunea și când se va întoarce... Pe lângă acestea, salvatorul are și schimburi, printre care cel puțin o pereche de ciorapi și chiar o pereche de bocanci în plus. Să nu trebuiască... Mai ales că există o vorbă: „Picioarele ude - moartea pompierului”...

Șoferul polonez al unui autotren, care s-a răsturnat noaptea trecută la Păltinoasa, a rămas fără încălțări... Ghetele i-au fost prinse în bordul deformat al mașinii și a fost nevoit să le lase acolo.
Plutonierul adjutant Doru Boca (foto), șeful inimoasei gărzi de intervenție de la Gura Humorului, fără să stea pe gânduri l-a „încălțat” pe șoferul polonez cu proprii bocanci de schimb.

Partenerul său de drum, șoferul de rezervă, a fost transportat la spital cu o rană ușoară la cap, însă acesta a rămas la locul accidentului, iar bocancii dăruiți de Doru Boca s-au dovedit a fi de mare folos pentru el.

Chiar dacă e un gest normal, omenesc, îl felicităm pe colegul nostru, pentru că inimile mari se cunosc prin gesturile simple pe care le fac!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook ISU 'Bucovina' Suceava.

×
Subiecte în articol: pompier
Cele mai noi știri
Parteneri
x close