Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pompier a murit sub ochii fetiţei lui într-un accident de tren în Şişcani, Vrancea

Un pompier a murit sub ochii fetiţei lui într-un accident de tren în Şişcani, Vrancea

Un pompier a murit sub ochii unei fetiţe de numai zece ani, în această dimineaţă, într-un cumplit accident de tren produs în zona localităţii Şişcani din judeţul Vrancea.

o_1f1p8bbkcdfh1vfl1me0u561slvb.jpg
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   09:17

Tragedia s-a produs în jurul orei 07.45, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe drumul comunal 19 care leagă DN 2 de localitatea Şişcani.

Bărbatul, angajat al ISU Vrancea, aflat la volanul unui autoturism, în care se mai afla o fetiţă în vârstă de zece ani, nu ar fi oprit la semnalele acustice şi luminoase ale trecerii, iar în momentul în care a pătruns pe calea ferată, maşina a fost spulberată de un tren InterRegio.

"În jurul orei 07.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitati să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferata Șișcani-Adjud.

Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Pașcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei minore în vârsta de aproximativ 10 ani.

 În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident Şişcani Vrancea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close