Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiști loviți și amenințați de rudele unui copil prins la volan, conducând pe contrasens. Imagini revoltătoare în Turnu Măgurele

Polițiști loviți și amenințați de rudele unui copil prins la volan, conducând pe contrasens. Imagini revoltătoare în Turnu Măgurele

politisti agresati de rudele unui copil
Polițiști loviți și amenințați de rudele unui copil prins la volan, conducând pe contrasens. FOTO: Captură video Antena 3 CNN
de G.M.    |    12 Sep 2024   •   07:54

Mai mulţi poliţişti au fost atacaţi, înjuraţi şi ameninţaţi în Turnu Măgurele de rudele unui minor de 14 ani care a fost prins în timp ce conducea ilegal o maşină pe contrasens.

Una dintre rude a îmbrâncit un agent și a aruncat cu un obiect dur în autospeciala de poliție, reușind să distrugă luneta acesteia. 

În ajutor au fost trimişi şi jandarmii, dar si mai multe patrule de poliţie.

Potrivit primelor informații, scandalagiii erau la o petrecere atunci când minorul a fost prins. Tatăl acestuia a fost dus la audieri.

Poliția Teleorman a precizat că în 11 septembrie, în jurul orei 19:10, un echipaj de poliție din Turnu Măgurele a oprit pentru verificare un autoturism, pe strada Oituz din localitate și a constata că la volan era un minor, în vârstă de 14 ani. 

"În acest timp, în locul în care se aflau polițiștii, s-au prezentat mai multe persoane, rude ale minorului, aflate la un eveniment în zonă, care au devenit recalcitrante. În momentul în care minorul a fost introdus în autospeciala de poliție, una dintre persoane ar fi prins de braț pe unul din polițiști și ar fi aruncat cu un obiect dur în autospeciala de poliție, distrugând luneta acesteia. Totodată, o altă persoană a proferat injurii și amenințări la adresa polițiștilor. În continuare, a fost identificat tatăl minorului, acesta fiind condus la sediul unității de poliție.

Pentru prevenirea unor evenimente nedorite și menținerea liniștii și ordinii publice, la fața locului au fost direcționate mai multe patrule de poliție, o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipe ale Jandarmeriei.

În continuare, se efectuează cercetări, pentru clarificarea situației de fapt", potrivit sursei citate.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close