Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt polițiștii care au salvat-o pe micuța Reva, aflată inconștientă în mașina părinților, în Craiova

Ei sunt polițiștii care au salvat-o pe micuța Reva, aflată inconștientă în mașina părinților, în Craiova

Doi polițiști din Craiova au salvat o fetiță, în vârstă de nouă ani, care se afla în stare de inconștiență în mașină alături de părinții ei.

fetita salvata
Ei sunt polițiștii care au salvat-o pe micuța Reva, aflată inconștientă în mașina părinților Sursa foto: gds.ro
de Ioana Mircea    |    16 Mai 2024   •   23:06

În centrul Municipiului Craiova, la intersecția străzilor Calea București și Unirii, ora 12:30 a adus cu sine un moment de intervenție rapidă cu succes din partea a doi polițiști locali, Ionuț și Andrei, de la Secția 4 Poliție Craiova.

Aceștia au observat că traficul este blocat la intersecție și au mers să vadă despre ce este vorba. În mașina care bloca circulația se afla o familie în dificultate: doi adulți panicați și doi copii, un băiat și o fetiță.

Conștienți de gravitatea situației, Ionuț și Andrei au acționat imediat pentru a oferi ajutor. Întrucât fetița de 9 ani se afla în stare de inconștiență, cei doi polițiști au hotărât să o escorteze rapid către spital.

Cu intervenția promptă și dedicată a polițiștilor, fetița a ajuns la spital într-un timp record, beneficiind astfel de îngrijiri medicale imediate.

Deși momentul tensionat s-a încheiat cu bine, fetița, pe nume Reva Anastasia, este încă sub supravegherea medicală pentru investigații ulterioare. Acțiunea rapidă și bine coordonată a polițiștilor a fost vitală pentru salvarea ei, potrivit gds.ro.

×
Subiecte în articol: Craiova politisti
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close