Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţia din Gorj în alertă, după ce o fată de 14 ani a făcut o glumă cu un bebeluş abandonat

Poliţia din Gorj în alertă, după ce o fată de 14 ani a făcut o glumă cu un bebeluş abandonat

Vrând să pară amuzantă o fată de 14 ani i-a povestit mamei sale că a găsit un bebeluș abandonat într-o ghenă de gunoi, în comuna Samarinești, din județul Gorj şi că un bărbat necunoscut l-a luat într-o dubiţă neagră. Femeia speriată a sunat la poliţie care a intrat imediat în alertă.

Poliţia din Gorj în alertă, după ce o fată de 14 ani a făcut o glumă cu un bebeluş abandonat
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2021   •   21:27

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Motru au fost sesizați de o femeie din comuna Samarinești, că fiica sa, în vârstă de 14 ani, i-a spus că a găsit un bebeluş nou-născut abandonat într-o ghenă de gunoi.

Femeia s-a speriat când tânăra i-a spus că bebelușul ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr-o dubiță neagră cu care a plecat apoi în trombă.

Poliția a intrat imediat în alertă

„Verificările au fost demarate de urgență, echipajele de poliție din teren analizând și luând în considerare toate aspectele semnalate. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infracțiuni și s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă.

Minora a fost audiată și consiliată în prezența psihologului unității și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Gorj, ocazie cu care a declarat că a făcut o glumă către mama sa și nu se aștepta ca aceasta să sesizeze aspectele la poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj, informează presa locală.

Fata a fost consiliată, iar mama ei nu a fost sancționată, deoarece a sunat la poliție cu bună credință.

×
Subiecte în articol: gluma adolescenta
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close