Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat din Sibiu, dispărut după ce a plecat de acasă cu mașina

Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat din Sibiu, dispărut după ce a plecat de acasă cu mașina

barbat disparut sibiu 7 septembrie 2024
Bărbat dispărut de acasă, din satul Sadu, județul Sibiu. Sursa foto: IPJ Sibiu
de Mia Lungu    |    07 Sep 2024   •   22:40

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 34 de ani, care a dispărut de acasă. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Sâmbătă, 7 septembrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, fiul său, Muntean Daniel Nicolae, în vârstă de 34 de ani , a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Sadu, jud. Sibiu, fără a mai reveni.

Bărbatul conduce un autoturism marca Peugeot, culoare gri, număr de înmatriculare SB-89-MDN.

Semnalmente: înălțime 178 cm, greutate 80 kg, ochi căprui, păr brunet, tuns scurt.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

×
Subiecte în articol: barbat disparut plecat de acasă Sibiu
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close