Antena 3 CNN Actualitate Locale Pod de beton furat într-o singură noapte, în Suceava, cu excavatorul. Pe el circulau maşini

Pod de beton furat într-o singură noapte, în Suceava, cu excavatorul. Pe el circulau maşini

Un pod provizoriu care a fost amenajat în Suceava a fost furat în întregime, într-o singură noapte, cu excavatorul.

pod beton
Pod de beton furat într-o singură noapte, în Suceava, cu excavatorul. Pe el circulau maşini Sursa foto: News Bucovina
de Ioana Mircea    |    24 Feb 2023   •   09:44

Podul furat într-o singură noapte din localitatea Luncușoara, judeţul Suceava era compus din tuburi din beton precomprimat de câte 2,5 metri lungime. Acesta avea două rânduri de câte șase şi o suprastructură formată din pământ și pietriș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dar asta nu i-a împiedicat pe hoţi să plece cu el. Se pare că podul a fost furat cu un excavator. Un reprezentant al firmei care a construit podul a confirmat acest lucru. Excavatorul cu care a fost furat podul, avea pe el lipită o inscripție cu numele companiei ca să nu atragă atenția.

Citeşte şi: Medicii învățați de spitale cum să nu ia șpagă, la Suceava. Cursul a durat mai multe ore

Bărbatul spune că probabil utilajul fusese închiriat de firma de construcții în timpul lucrărilor și a rămas cu inscripția respectivă în continuare.

„Ziua a îndepărtat pământul, iar noaptea a venit și a luat tuburile”, a mai declarat reprezentantul constructorului care a menționat că operațiunea a fost filmată de vecini și sesizată ulterior la 112.

Tuburile au fost găsite la un localnic în curte care locuiește în apropiere. Pe numele hoțului a fost depusă o plângere penală, potrivit newsbucovina.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close