Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care se deplasa pe trotinetă, accidentat mortal pe DJ 673 Turceni

Un bărbat care se deplasa pe trotinetă, accidentat mortal pe DJ 673 Turceni

Un bărbat din comuna Plopşoru, care se deplasa cu o trotinetă pe drumul judeţean 673, în zona oraşului Turceni, a decedat după ce a fost acroşat de un autovehicul.

ambulanta
Un bărbat care se deplasa pe trotinetă a fost accidentat mortal pe DJ 673 Turceni Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mai 2024   •   16:29

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, la faţa locului se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

"Un bărbat din comuna Plopşoru, care se deplasa cu o trotinetă pe DJ 673 Turceni, a fost acroşat de un autovehicul.

Persoana a decedat.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea locului faptei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier şi luarea măsurilor legale", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Creştere alarmantă a accidentelor în care au fost implicaţi conducătorii de trotinete, în ultimii ani

Numărul cazurilor de accidente în care au fost implicate trotinete a crescut la nivel naţional, de la 42 în 2018, la 2.218 în 2022.

În primele 10 luni ale anului 2023, au fost înregistrate 1.865 de accidente în care au fost implicaţi conducători de trotinete (224 de persoane rănite grav şi zece decedate) şi 3.685 în care au fost implicaţi conducători de biciclete (389 de persoane accidentate grav şi 123 decedate), arată o analiză Agerpres.

×
Subiecte în articol: Turceni Gorj trotinetă accident Plopşoru
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close