Antena 3 CNN Actualitate Locale Ploile torențiale și vijeliile au făcut prăpăd în mai multe zone din țară. Străzi inundate, mașini avariate și culturi distruse

Ploile torențiale și vijeliile au făcut prăpăd în mai multe zone din țară. Străzi inundate, mașini avariate și culturi distruse

Vijeliile puternice au măturat mai multe zone din țară. Ploile torențiale au inundat străzile din mai multe orașe, iar vântul puternic a luat pe sus acoperișurile mai multor clădiri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2024   •   09:35

Furtunile puternice au adus și grindină, care a distrus zeci de culturi în județul Dolj.

În Tulcea și Vaslui, străzile au fost inundate, iar mai multe mașini au fost luate de ape.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini prăpădul făcut de vijelie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am fost sunată de o vecină. M-a întrebat unde sunt mașinile. Mergi în drum și vezi ce este, mi-a spus. O mașină era oprită la 50 de metri, iar cealaltă era în râpă", au povestit o femeie din Vaslui.

Până joi seara, în toată țara este în vigoare o informare meteorologică de ploi, însoțite pe alocuri de vânt și grindină.

Va ploua în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-25 l/mp și pe alocuri de peste 40 l/mp.

×
Subiecte în articol: ploi grindina vijelii Vaslui Tulcea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Incendiu puternic, pe Șoseaua Olteniței din Popești-Leordeni, lângă București
x close