Antena 3 CNN Actualitate Locale Cea mai căutată pisică din România. Recompensă de 1.000 de euro dacă o găsești: "Are o valoare sentimentală inestimabilă”

Cea mai căutată pisică din România. Recompensă de 1.000 de euro dacă o găsești: "Are o valoare sentimentală inestimabilă”

Un francez din Miroslava, județul Iași, oferă o recompensă de 1.000 de euro pentru persoana care îi găsește și îi aduce acasă iubita sa pisică. 

pisica bengaleza cautata iasi
Cea mai căutată pisică din România. Recompensă de 1.000 de euro dacă o găsești: "Are o valoare sentimentală inestimabilă” Sursa foto: Louis Lejzerowucz 
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   22:17

Louis Lejzerowucz oferă o recompensă uriașă pentru oricine o aduce acasă pe Davi, pisica familiei care s-a pierdut în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Dispariția lui Davi, o pisică tigrată, a declanșat îngrijorarea în comunitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Orice informație este binevenită. Cred că a luat-o cineva și o ține ascunsă, nu am mai văzut-o de pe data de 26 februarie.

Am căutat-o de multe ori, dar fără rezultat. Îi rugăm pe oameni să fie amabili și să o returneze pe Davi, deoarece are o valoare sentimentală inestimabilă”, a declarat Louis Lejzerowucz.

Citește și: Metoda simplă prin care un pensionar îi obligă pe șoferii vitezomani să reducă viteza. Imaginile au devenit virale

Ultima dată a fost văzută pe Aleea Voinești din Miroslava

"Ar fi fost văzută în urmă cu câteva săptămâni pe Aleea Voinești, tot în Miroslava. Eu am cumpărat-o cu 400 de euro acum 2 ani.

Important este că oferim 1,000 de euro recompensă.

Davi înseamnă mult pentru noi, pentru că era a iubitei mele și o însoțea peste tot pe ea.

Reprezenta absolut totul, între ele exista o conexiune nespus de mare.

La un moment dat, cineva mi-a spus că ar fi fost călcată de o mașină, însă nu era Davi, s-a confirmat informația.

Noi credem că încă trăiește”, a menționat Louis Lejzerowucz.

Davi cântărește aproximativ 4 kilograme, are pete maronii pe blană, asemănătoare cu leopardul, și mustăți albe, potrivit BZI.ro

×
Subiecte în articol: pisică căutată recompensa Iași
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close