Antena 3 CNN Actualitate Locale Petrecere inedită de Halloween în Ilfov: Copiii și adulți și-au făcut propriile aranjamente cu flori și dovleci

Petrecere inedită de Halloween în Ilfov: Copiii și adulți și-au făcut propriile aranjamente cu flori și dovleci

petrecere halloween domnesti
Copiilor le-au fost pregatite zone de antrenamente de joaca pe vârste. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de A.S.    |    28 Oct 2024   •   12:04

Un spațiu de evenimente din Domnești, județul Ilfov s-a transformat în locul perfect pentru Halloween în acest weekend. Dovlecii și florile au împânzit locația. Atât cei mici cat și cei mari au fost încântați. Mai ales ca au avut ocazia sa creeze fiecare aranjamente unice din dovleci pe care le-au luat acasă.

Organizatorii evenimentului au vrut o altfel de petrecere de Halloween, în cadrul căreia, în special dovlecii să fie în centrul atenției și nu costumațiile, cum se întâmplă la petrecerile specifice.

„Noi am dat startul petrecerilor de Halloween, dar cumva partea frumoasă, de zi, și nu de seară și nu neapărat cu negru pe la ochi, ci prin aranjarea dovlecilor odată printr-o piramidă imensă, pe care am gândit-o ca foto corner pentru că fiecare dintre noi ne dorim să facem foto cu dovleci în perioada asta, dar și printr-un workshop unde oamenii își fac câte un aranjament floral”, spune Carmen Ioniţă, organizator de evenimente.

Copiilor le-au fost pregatite zone de antrenamente de joaca pe vârste, au ales să își picteze pe față personajele preferate și au participat la diverse concursuri. Organizatorii le-au pregătit surprize și adulților.

Cu toții au avut ocazia sa realizeze decoruri unice.

Organizatorii promit că petrecerile de acest gen vor continua.

×
Etichete: Halloween Ilfov
Parteneri
x close