Antena 3 CNN Actualitate Locale Risc major de surpare, pe o arteră intens circulată din București: Traficul va fi oprit până pe 1 iulie

Risc major de surpare, pe o arteră intens circulată din București: Traficul va fi oprit până pe 1 iulie

Risc major de surpare, pe o arteră intens circulată din București: Traficul va fi oprit până pe 1 iulie
Bulevard din București. Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto/ Alexandru Dobre
de Mia Lungu    |    27 Iun 2024   •   17:06

Poliția Rutieră a anunțat, joi, că, începând de vineri seara și până pe 1 iulie, traficul va fi oprit pe Calea Vitan din București, din cauza riscului de surpare. Șoferii vor putea folosi un traseu ocolitor.

„Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare, având în vedere gradul avansat de deteriorare a rețelei și pentru preîntâmpinarea riscului surpării, în perioada 28 iunie a.c., ora 21:00 - 01 iulie a.c., ora 05:00, se va restricționa circulația vehiculelor pe Calea Vitan, între Str. Lunca Banului și Bd. Energeticienilor, pe sensul dinspre Splaiul Unirii, urmând ca traficul să fie deviat pe un traseu ocolitor, prin Str. Lunca Banului - Bd. Energeticienilor.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.”, a transmis Poliția Rutieră.

×
Subiecte în articol: surpare arteră București trafic oprit
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vremea extremă face ravagii în Europa
x close