Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericol de explozie la Arad. O mașină s-a răsturnat și a fisurat o țeavă de gaz

Pericol de explozie la Arad. O mașină s-a răsturnat și a fisurat o țeavă de gaz

Șoferul de 36 de ani s-a urcat băut la volan, iar mașina pe care o conducea a lovit din plin.

Pericol de explozie la Arad. O mașină s-a răsturnat și a fisurat o țeavă de gaz
Pericol de explozie la Arad. O mașină s-a răsturnat și a fisurat o țeavă de gaz
de Daciana Cordoş    |    Ioana Mircea    |    06 Iun 2024   •   11:15

Un incident grav a avut loc astăzi pe Podul Decebal, din Arad, unde o mașină s-a răsturnat, punând în pericol siguranța publică din cauza unei conducte de gaze avariate. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului era sub influența alcoolului.

Conform polițiștilor șoferul, un bărbat de 36 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, mașina oprindu-se cu roțile în sus, în afara carosabilului. Din fericire, bărbatul a reușit să iasă singur din mașină. Testul de alcoolemie a relevat o concentrație de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, permisul de conducere al șoferului a fost suspendat pentru o perioadă de trei luni.

Mașina în care se afla a lovit o conductă de gaze care s-a fisurat în mai multe locuri. Conducta avariată alimentează restaurantele din incinta ștrandului Neptun, ceea ce a creat panică în rândul proprietarilor, având în vedere că multe dintre acestea au programate nunți în weekend.

Pompierii au asigurat zona și au eliminat pericolul de explozie, în timp ce echipele de la Societatea de Gaze au început deja lucrările de reparare a conductei avariate. Din păcate, se estimează că aceasta va trebui schimbată complet, fapt ce ar putea perturba activitatea restaurantelor din zonă pentru o perioadă.

×
Subiecte în articol: Arad pericol explozie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A murit îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu
x close