Antena 3 CNN Actualitate Locale Percheziții la tinerii care au bătut un om de afaceri după o petrecere de Florii, într-un club din Iaşi

Percheziții la tinerii care au bătut un om de afaceri după o petrecere de Florii, într-un club din Iaşi

Polițiștii din Iași fac percheziții domiciliare în cazul afaceristului care a fost bătut în fața unui club. Trei bărbați și două femei au fost conduse la audieri.

iasi bataia om afaceri club
Percheziții la agresorii omului de afaceri bătut în fața unui club Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   11:51

Percheziții la Iași după bătaia încasată de un om de afaceri în fața unui club din oraș. Mascații au intervenit, iar mai multe persoane au fost deja ridicate.

Polițiștii Secției 3 Iași efectuează percheziții domiciare la persoanele care au participat la scandalul de Florii, atunci când un om de afaceri din Iași a fost bătut cu bestialitate.

În urma perchezițiile domiciare, cini persoane, trei bărbați și două femei, au fost conduse la audieri. Procurorii vor încerca să stabilească cu exactitate ce anume s-a întâmplat și de la ce anume a pornit scandalul.

"În dimineața zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a rezultat faptul că infracțiunile ar fi fost comise la data de 09 aprilie, în jurul orei 04.00, la ieșirea dintr-un club din mun. Iași, în urma unui conflict spontan. Cinci persoane, dintre care trei bărbați și două femei au fost conduse la sediul Secției de Poliție pentru cercetări", a transmis IPJ Iași, citat de bzi.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close