Antena 3 CNN Actualitate Locale Paznicul unui supermarket din Constanța a fost înjunghiat. Atacatorul a fost prins de Poliție

Paznicul unui supermarket din Constanța a fost înjunghiat. Atacatorul a fost prins de Poliție

Paznicul unui supermarket din Constanța a fost înjunghiat. Atacatorul a fost prins de Poliție
Suspect prins de Poliție, imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Hepta/ Mediafax/ Dani Amariei
de Mia Lungu    |    27 Iun 2024   •   22:24

Agentul de pază de la un magazin Lidl din municipiul Constanţa a fost, joi seară, atacat şi rănit cu un cuţit de către un bărbat, fiind transportat la spital, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, cu plăgi pe faţă şi braţe.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că în jurul orei 20,00, lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi că agentul de pază al unui magazin din zona Tomis 3 ar fi fost agresat fizic.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, agentul de pază prezentând leziuni ce ar fi fost provocate cu un obiect tăietor-înţepător", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi se află acum în custodia poliţiştilor.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfăşurare, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei şi luării măsurilor legale ce se impun. 

×
Subiecte în articol: Constanța paznic Lidl Supermarket injunghiat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Modificări Codul Rutier 2024. Șoferii care au băut pot cere retestarea
x close