Antena 3 CNN Actualitate Locale O pasarelă pietonală fără scări a fost construită pe prima bandă de pe Centura Bucureşti: "Au făcut, dar au şi luat"

O pasarelă pietonală fără scări a fost construită pe prima bandă de pe Centura Bucureşti: "Au făcut, dar au şi luat"

Autoritățile române s-au gândit să construiască o pasarelă pe Centura Bucureşti, pentru pietonii din zonă. Din păcate aceasta nu are trepte. Situația a fost semnalată pe Facebook.

centrua bucuresti
Cum arată pasarela fără trepte, construită pe prima bandă a Centurii Bucureşti. „Au făcut, dar au și luat" Sursa foto: Facebook | România Fără Gropi
de Ioana Mircea    |    18 Ian 2023   •   09:07

Nu este prima dată când anumite aspecte legate de infrastructura ţării noastre sunt semnalate pe Facebook.

Şi de această dată, românii au semnalat pe Facebook situaţia în care o pasarelă pentru pietoni de pe Centura Bucureşti, în zona A1-Chitila, care ar "duce nicăieri", pentru că în zonă nu sunt pietoni, a fost construită pe prima bandă de circulație, iar mai mult de atât aceasta nu are scări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Postarea de pe pagina de Facebook „România fără gropi”, a strâns sute de comentarii şi distribuiri.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au sesizat în urma postării şi au precizat că situația va fi remediată.

Internații nu au întârziat să reacţioneze şi astfel au venit cu o serie de comentarii dure.

„Au făcut, dar au și luat. Luat din bandă". "Siguranța rutieră și CNAIR = două drepte paralele." "Din ciclul Strategia Națională de Omorât Românii”, sunt doar câteva din comentariile de pe Facebook.

„Șoseaua de centură cu patru benzi se înscrie conform proiectelor între pilonii pasarelei, dar cine a pus acum parapetul și cine a trasat marcajele în trecut nu a stabilit cum trebuie axul drumului”, spune purtătorul de cuvânt al CNAIR pentru hotnews.ro.

×
Subiecte în articol: Centura Bucureşti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close