Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul în care cetățenii primesc bilete gratuite la SPA, dacă îşi plătesc online taxele și impozitele locale

Orașul în care cetățenii primesc bilete gratuite la SPA, dacă îşi plătesc online taxele și impozitele locale

o_1c4pp374u1u6n9dk9c8n8dhck8.jpg
26 Ian 2018   •   19:44

Orădenii sunt stimulaţi de municipalitate să îşi plătească online impozitele şi taxele locale, printr-un concurs inedit în care sunt oferite ca premiu bilete pentru o zi de distracţie la SPA.

Primăria Oradea va premia persoanele care vor plăti online taxele şi impozitele datorate pe anul 2018 până la data de 31 martie, acordând săptămânal, prin tragere la sorţi, un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

„Pentru a încuraja orădenii să-şi achite online taxele şi impozitele locale, Primăria Oradea va premia anul acesta persoanele care vor alege acest mijloc de plată. Vom acorda săptămânal, prin tragere la sorţi, un voucher constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea, celor care plătesc online până la data de 31 martie taxele şi impozitele datorate pe anul 2018. Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi” a spus Bolojan, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: taxe impozite Oradea bilete online
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close