Antena 3 CNN Actualitate Locale Oraşul din România care se află pe primul loc în ţară la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

Oraşul din România care se află pe primul loc în ţară la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

codd.jpg
Foto: cluj.com
11 Aug 2015   •   17:11
Cluj Napoca ocupă locul 1 în clasamentul naţional al performanţei municipiilor din perspectiva calităţii serviciilor publice locale, conform unui studiu al Institutului pentru Politici Publice (IPP), citat de citynews.ro.

Un audit al calităţii şi accesibilităţii serviciilor publice realizat de Institutul pentru Politici Publice (IPP) relevă că municipiul cu cel mai înalt nivel performanţă în managementul serviciilor este Cluj-Napoca.

”Evaluarea s-a făcut pe baza punctajului realizat de fiecare municipiu reședință de județ, calculat pe baza unor indicatori tehnici și financiari pentru următoarele servicii: alimentare cu apă și canalizare, salubrizare, termoficare, iluminat public, transport public, respectiv a votului cetățenilor din aceste municipii pentru fiecare serviciu în parte. În clasamentul final s-a avut în vedere și performantele financiare ale fiecărui municipiu, înregistrate pe baza veniturilor proprii și a fondurilor europene atrase. Toate aceste date tehnice și financiare provin din surse publice și au fost comunicate de autoritățile publice locale”, spun reprezentanții IPP.

Citeşte articolul complet pe citynews.ro.
 

×
Subiecte în articol: Cluj
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close