Antena 3 CNN Actualitate Locale O nuntă cu fast a blocat un oraș din Teleorman | Oamenii au scos mobilier, covoare roşii şi ornamente pe trotuare

O nuntă cu fast a blocat un oraș din Teleorman | Oamenii au scos mobilier, covoare roşii şi ornamente pe trotuare

A fost nuntă cu fast în localitatea Buzescu din judeţul Teleorman. Organizatorii evenimentului au scos mobilier, covoare roşii şi ornamente pe trotuare. Rochia miresei a fost transportată cu o mașină decapotabilă.

oras blocat nunta teleorman
O nuntă cu fast a blocat un oraș din Teleorman | Rochia miresei a fost transportată cu o mașină decapotabilă Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2024   •   16:28

Circulaţia autovehiculelor a devenit imposibilă, în condiţiile în care un alai format din autovehicule şi pietoni a blocat străzile, organizatorii prezentând publicului de la rochia de mireasă, până la băuturile şi mâncarea ce urmau a fi servite la petrecere.

Poliţia a deschis dosar penal, dar nu a constatat fapte care să fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

Nuntaşi care s-au îndreptat către casa miresei s-au deplasat cu viteză foarte redusă, în bolizi de lux, coloana fiind  deschisă de un Rolls Royce decapotabil, pe care a fost pus un manechin din plastic ce purta rochia miresei, iar trena, care depăşea lungimea autoturismului, era ţinută de tineri care mergeau pe lângă autoturism. 

Coloana de invitați a fost urmată de bărbaţi care împingeau cărucioare de mari dimensiuni, folosite în magazinele de bricolaj, pe care erau aşezate animale sacrificate: porci, viţei, dar şi cocoşi şi viţei agăţaţi pe scânduri purtate pe umeri de tineri.

Nu doar carosabilul, ci şi trotuarele au fost blocate, organizatorii nunţi scoţând mobilier, covoare roţii şi alte decoraţiuni pe spaţiul public.

Toată desfăşurarea a avut în fundal muzică live, cu mulţi decibeli şi dedicaţii.

În ziua de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulației.

Având în vedere numărul mare de persoane care participă, de regulă, la astfel de evenimente, pentru a preveni posibile blocaje rutiere și tulburarea climatului de ordine și liniște publică pe raza localității Buzescu, polițiștii au asigurat măsuri de fluidizare a traficului rutier și de menținere a ordinii publice.

Acțiunile polițiștilor au vizat liniștea comunității și siguranța participanților la trafic, activitățile nefiind desfășurate pentru a facilita deplasarea cortegiului.

 

×
Subiecte în articol: nunta Teleorman traditii mireasa
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close