Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 15 ani este dată dispărută, după ce a plecat de la domiciliul unei rude din municipiul Vaslui şi nu a mai revenit

O tânără de 15 ani este dată dispărută, după ce a plecat de la domiciliul unei rude din municipiul Vaslui şi nu a mai revenit

minora disparuta vaslui
Bejan Alexandra Ştefania are 15 ani și este din comuna Boţeşti, județul Vaslui / foto: IPJ Vaslui
de R.M.    |    11 Sep 2024   •   23:53

O minoră în vârstă de 15 ani este căutată de poliţişti după ce a plecat, miercuri, de la domiciliul unei rude din municipiul Vaslui şi nu a mai revenit şi nici nu a putut fi contactată de către familie, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui solicită sprijinul comunităţii în găsirea unei minore care a plecat voluntar de la o adresă din municipiul Vaslui, nu a mai revenit sau contactat membrii familiei sale. Bejan Alexandra Ştefania are 15 ani, este din comuna Boţeşti, judeţul Vaslui, şi a plecat astăzi, 11 septembrie 2024, în jurul orei 11:00, de la domiciliul unei rude din municipiul Vaslui, strada Feroviari”, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

Semnalmentele minorei sunt înălţime de 1,65 metri, greutate de aproximativ 100 de kilograme, păr lung creţ blond. Minora are pe braţul stâng un tatuaj cu simbolul infinitului.

La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu un trening negru.

În activităţile de căutare, poliţiştii beneficiază de sprijinul jandarmilor şi al poliţiştilor locali.

„Rugăm pe oricine a văzut-o pe Alexandra-Ştefania sau are informaţii despre ea, să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie! Orice detaliu poate fi de ajutor în găsirea persoanei dispărute”, se mai menţionează în informarea IPJ Vaslui.

×
Subiecte în articol: persoana disparuta IPJ Vaslui minora
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close