Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost salvată de doi polițiști de la Rutieră. Victima plutea pe râul Dâmbovița

O femeie a fost salvată de doi polițiști de la Rutieră. Victima plutea pe râul Dâmbovița

Polițiștii au început manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanței

politisti
O femeie a fost salvată de doi polițiști de la Rutieră, care au găsit-o plutind pe râul Dâmbovița
de Ioana Mircea    |    11 Iun 2024   •   16:59

Astăzi, în jurul orei 13:40, doi polițiști de la Brigada Rutieră și un luptător SIAS, aflat în timpul liber au salvat o femeie care se afla în pericol în apele râului Dâmbovița, potrivit news.ro.

Polițiștii, aflați în timpul serviciului, au observat o persoană plutind pe râu și au acționat imediat pentru a o salva. Unul dintre polițiști, împreună cu luptătorul SIAS, au sărit în apă pentru a scoate persoana la mal.

Femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost adusă la mal și s-a constatat că se afla în stop cardio-respirator. Cei trei salvatori au inițiat manevrele de resuscitare, ajutați de pompierii sosiți la fața locului.

După resuscitare, femeia a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

”Având în vedere pericolul evident în care se afla persoana, unul dintre poliţişti a sărit în apă împreună cu un alt coleg din cadrul S.I.A.S. (aflat în zona evenimentului, în timpul liber), în vederea extragerii persoanei  din apă. Astfel, cei trei poliţişti, au reuşit într-un timp foarte scurt extragerea persoanei pe mal.

Ulterior, s-a constatat faptul că este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani, iar întrucât aceasta se afla în stop cardio-respirator, i-au iniţiat măsurile de prim ajutor de bază, împreună cu pompierii sosiţi la locul producerii evenimentului”, a transmis Brigada Rutieră.

×
Subiecte în articol: politisti râul Dâmboviţa
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close