Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie s-a aruncat de la etajul șase după ce ar fi avut un conflict cu iubitul său, în Târgu Mureș. Bărbatul a fost arestat preventiv

O femeie s-a aruncat de la etajul șase după ce ar fi avut un conflict cu iubitul său, în Târgu Mureș. Bărbatul a fost arestat preventiv

O femeie s-a aruncat de la etajul șase după ce ar fi avut un conflict cu iubitul său, în Târgu Mureș. Bărbatul a fost arestat preventiv
O femeie din Târgu Mureș s-a aruncat de la etajul șase după ce s-ar fi certat cu iubitul său. Sursa foto: Gettyimages | Cristina Ionescu
de Sorin Tantos    |    Ioana Mircea    |    24 Iun 2024   •   21:55

Tribunalul Mureș a emis, luni, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat de 38 de ani din Târgu Mureș, cercetat pentru tentativă de omor. Acesta este acuzat că, în urma unui conflict cu partenera sa, femeia de 26 de ani s-ar fi aruncat de la etajul șase al blocului în care se aflau.

Femeia a căzut pe terasa vecinului de la etajul cinci. Acum se află internată la Terapie Intensivă și polițiștii așteaptă ca starea ei să se îmbunătățească pentru a fi audiată, astfel încât să povestească exact ce s-a întâmplat.

„Bărbatul de 38 de ani a fost prezentat Tribunalului Mureș cu propunere legală, pe numele său fiind emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Mureș într-un comunicat de presă.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș efectuează cercetări în acest dosar penal, aflat în urmărire penală proprie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor". Acte de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat că, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 23.30, femeia de 26 de ani s-ar fi aruncat de la etajul șase la etajul cinci al unui bloc de locuințe din municipiul Târgu Mureș, în contextul unui conflict cu partenerul său, un bărbat de 38 de ani.

„Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit", a precizat IPJ Mureș.

×
Subiecte în articol: arestat preventiv Târgu Mureș
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod galben de caniculă în România. Județele vizate de alerta meteo ANM
x close