Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de 84 de ani a fost filmată în timp ce fură telefonul unei tinere, într-un magazin din Cluj. S-a ales cu dosar penal

O femeie de 84 de ani a fost filmată în timp ce fură telefonul unei tinere, într-un magazin din Cluj. S-a ales cu dosar penal

O femeie de 84 de ani a fost filmat? în timp ce fur? telefonul unei tinere, într-un magazin din Cluj
O femeie de 84 de ani a fost filmată în timp ce fură telefonul unei tinere, într-un magazin din Cluj. Foto: Cluj24
de Ioana Coman    |    17 Aug 2024   •   22:13

O femeie în vârstă de 84 de ani, din judeţul Cluj, este cercetată penal pentru furt, după ce a fost filmată în timp ce i-a furat unei tinere telefonul mobil lăsat pe tejgheaua unui magazin.

Vedeți VIDEO aici

„La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani județul Sălaj, despre faptul că, la aceiași data, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, situat pe strada Horea, din municipiul Cluj-Napoca, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil.

Polițiștii au identificat și depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o femeie, de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis IPJ Cluj.

×
Subiecte în articol: Cluj batrana telefon furt
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close