Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost înjunghiată în plină stradă de fostul partener, la Călărași. Femeia a apucat să ajungă la o secție de poliție

O femeie a fost înjunghiată în plină stradă de fostul partener, la Călărași. Femeia a apucat să ajungă la o secție de poliție

masina politie
O femeie a fost înjunghiată pe o stradă din Călărași de fostul partener. Polițiștii au reușit să-l rețină pe agresor. Sursă foto: Facebook
de Mariana Zaharia    |    18 Sep 2024   •   09:33

O femeie a fost înjunghiată pe o stradă din municipiul Călărași, relatează Antena 3 CNN.

Incidentul sângeros a avut loc luni.

Potrivit martorilor, un bărbat, care s-a dovedit a fi fostul concubin al femeii, s-a năpustit asupra victimei și a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit.

"Femeia rănită a reușit să fugă la secția de poliție, unde se aflau în acel moment trei agenți. Cu ultimele puteri, ea le-a spus oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Unul dintre polițiști a rămas cu femeia, i-a acordat primele îngrijiri medicale și a cerut o ambulanță. Ceilalți doi au plecat în căutarea agresorului, pe care au reușit să îl prindă în scurt timp în zona gării din municipiu.

Atacatorul a fost imobilizat și dus la secție, de unde a fost preluat de către polițiștii Serviciului de investigații criminale. În prezent, el este cercetat pentru tentativă de omor.

Femeia a fost transportată la spital, iar la acest moment starea ei este stabilă", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mariana Zaharia.

×
Subiecte în articol: femeie înjunghiată Calarasi
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close