Antena 3 CNN Actualitate Locale O adolescentă de 16 ani din Botoșani a murit după ce a înghițit otravă

O adolescentă de 16 ani din Botoșani a murit după ce a înghițit otravă

o_1c6p79fcpno016q1jedphd9e8.jpeg
foto: Pexels
20 Feb 2018   •   11:05

O adolescentă de 16 ani din Botoșani a murit la doar 16 ani, la finalul săptămânii trecute, după ce  înghițit substante toxice. În urma efectuării necropsiei, medicii au descoperit că plămânii și creierul ei și-au mărit volumul din cauza unor inflamații provocate de otravă. 

Oamenii legii fac cercetări pentru a descoperi dacă tânăra s-a otrăvit voluntar sau nu. Aceștia spun că moartea tinerei este suspectă în acest moment. 

Se pare că tânăra a avut în urmă cu un an o tentativă de suicid, atunci când a amenințat că se aruncă în gol de pe un stâlp de electricitate. 

Părinții fetei au dus-o pe aceasta la spital joi seara fiindcă începuse să se simtă foarte rău. Starea ei devenea tot mai gravă cu fiacre moment. 

„Medicii o întrebau ce a înghiţit şi îi explicau că este în stare foarte gravă, iar ea le spunea că o doare şi că le-a spus de la început că o doare. Nu însă şi ce anume. Părinţii erau şi ei extrem de tăcuţi şi ridicau din umeri”, a povestit un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe, conform monitorulbt. 

×
Subiecte în articol: adolescenta otrava
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close