Antena 3 CNN Actualitate Locale Un muncitor din Capitală a căzut într-o groapă de înlocuire a ţevilor

Un muncitor din Capitală a căzut într-o groapă de înlocuire a ţevilor

muncitor cazut groapa
Un bărbat care lucra la rețeaua de termoficare din București a căzut într-o groapă. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2024   •   16:28

Un muncitor din Capitală a căzut într-o groapă, marţi, în locul unde se înlocuiau țevile. La fața locului au intervenit pentru salvarea bărbatului echipaje din cadrul ISU-BIF, care au procedat la extragerea acestuia, urmând a fi transportat la spital.

La data de 2 iulie 2024, în jurul orei 15.30, Poliția Capitalei - Secția 6, a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că, un bărbat ar fi căzut într-o groapă cu destinația în lucrări la o rețea de termoficare. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 52 de ani, angajat al unei firme de construcții, transmit autorităţile.

De asemenea, la fața locului au intervenit pentru salvarea bărbatului și echipaje din cadrul ISU-BIF, care au procedat la extragerea acestuia, urmând a fi transportat la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 6, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Incidentul a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei.

Zona este acum delimitată. Vor fi făcute mai multe anchete pentru a se stabili cu exactitate dacă muncitorii respectau condițiile de securitate și protecție la locul de muncă.

 

×
Subiecte în articol: muncitori București Capitală groapa tevi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close