Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un șofer este agresat de doi bărbați în trafic, la semafor, în București

Momentul în care un șofer este agresat de doi bărbați în trafic, la semafor, în București

Momentul în care un șofer este agresat de doi bărbați în trafic, la semafor, în București
Șofer agresat de doi bărbați, la semafor, în București. Sursă foto: Captură video Facebook/Info Trafic București și Ilfov
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   09:13

Update 12:50. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, în urma imaginilor apărute în spațiul public.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce surprind o altercație în trafic, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 18 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către Secția 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite Poliția Capitalei.

Un șofer care aștepta la semafor a fost atacat de doi bărbați care i-au spart geamul mașinii cu pumnul, în fața unui renumit hotel din București

Imaginile au fost publicate pe Facebook. Se observă cum cei doi bărbați sunt foarte agresivi și îi adresează înjurii șoferului care se afla la semafor. Ulterior, unul dintre indivizi lovește puternic cu pumnul și sparge geamul mașinii.

Până acum, nu a fost depusă nicio plângere la poliție și nici nu a sunat nimeni la 112. La acest moment, nu se știe de la ce anume a început scandalul.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Congresul USR decide cum se împarte puterea sub șefia Elenei Lasconi
x close