Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism, în Vâlcea

Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism, în Vâlcea

accident valcea
de Mariana Zaharia    |    Ioana Mircea    |    16 Iun 2024   •   14:37

Impactul mortal dintre autocarul plin cu elevi care a fost lovit de o mașină, sâmbătă, a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum autoturismul a intrat pe contrasens și a lovit autocarul.

În urma impactului, șoferul mașinii, în vârstă de 22 a murit, iar mai mulți minori au ajuns la spital. Tânărul venea din Anglia iar din cauza oboselii a adormit la volan și a intrat pe contrasens. Mulți dintre elevi au fost scoși pe geam în urma impactului dintre autocar și mașină.

Camera de supraveghere care a surprins momentul impactului este instalată pe o casă din zona în care s-a produs accidentul. Se vede cum șoferul autobuzului încetinește și claxonează încercând să îi atragă atenția șoferului autoturismului, atunci când acesta intră pe contrasens.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu momentul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din păcate nu a reușit acest lucru. Șoferul avea doar 22 de ani și venea de pe Aeroportul din Cluj. El locuia în Anglia, luase avionul spre România, venise la Cluj și se urcase la volan pentru a ajunge acasă. Mai avea câțiva kilometri până să ajungă, după ce a parcurs un drum de peste 300 de kilometri până în localitatea unde a avut loc tragedia. Din păcate a murit la volan. Nu a mai apucat să schițeze nici un gest.

×
Subiecte în articol: impact accident Valcea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close