Antena 3 CNN Actualitate Locale Momente penibile la premierea elevilor merituoși din Timișoara. Ce a făcut primarul orașului

Momente penibile la premierea elevilor merituoși din Timișoara. Ce a făcut primarul orașului

st.jpg
Foto: freeimages.com
16 Dec 2015   •   16:01

414 elevi din Timișoara care au terminat anul școlar cu 10 pe linie au fost premiați în cadrul unei festivități organizate de primărie în sala de concerte a Filarmonicii ,,Banatul’’. Elevii, cursanți ai claselor 5-12, au primit felicitări, diplome, cărți și medalii. Din păcate au avut parte și de o suită de momente mai mult decât inadecvate pentru o gală a excelenței în educație, care au atras indignarea a numeroși părinți, scrie activenews.ro.

Nicolae Robu nu s-a putut abține de la a se lăuda singur pentru activitatea sa ca primar al Timișoarei nici măcar în fața unor copii. Fără vreo legătură cu specificul manifestării, acesta a ținut să le vorbească despre realizări în materie de...infrastructură a orașului.

Penibilul s-a accentuat, atingând cote scandaloase, când primarul l-a introdus în scenă pe magicianul invitat să întrețină atmosfera de spectacol a manifestării. Artistul "Lorenzo” a fost însoțit pe scenă de două "crăciunițe” cu fuste de-o palmă.

Citiți mai mult pe activenews.ro.

×
Subiecte în articol: Timisoara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close