Antena 3 CNN Actualitate Locale Momente cumplite pentru părinții Raisei, la înmormântarea fetiței de doi ani din Dolj: "Nu mai avem putere"

Momente cumplite pentru părinții Raisei, la înmormântarea fetiței de doi ani din Dolj: "Nu mai avem putere"

A fost o nouă zi plină de durere pentru părinții Raisei, fetița de doi ani care a fost ucisă de verișorul ei. Micuța a fost înmormântată pe 1 iunie, de Ziua Copilului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2024   •   16:52

Raisa a fost înmormântată chiar de Ziua Copilului. Aproape 80 de persoane s-au adunat să o conducă pe ultimul drum pe fetița ucisă de verișorul în vârstă de 15 ani.

Părinții Raisei spun că nici până în acest moment nu au vorbit cu părinții criminalului şi că nu pot să înțeleagă cum a fost capabil tânărul de o asemenea atrocitate. 

Tatăl fetiței spune, de asemenea, că nu crede că verișorul a acționat singur, ci a fost ajutat de cineva. 

"Nu mai avem cuvinte. Nu mai avem putere. Sunt mai mulți oameni implicați. Băiatul nu este singurul. A fost ajutat de cineva din familie", a spus tatăl Raisei. 

După ce fetița a fost găsită moartă, Direcția de Protecție a Copilului a luat măsura plasamentului de urgență pentru fratele de patru ani al Raisei. 

"Băiatul nu a văzut-o, nu știe. Nu a putut să mi-l aducă să-și vadă surioara. Știe că a dispărut de acasă, dar nu mi l-a adus măcar o oră să-și vadă surioara", a spus mama Raisei. 

Toată comunitatea este îndurerată de moartea fetiței în aceste condiții tragice. 

Vărul Raisei, fata de doi ani şi jumătate din Dolj, găsită moartă pe un câmp de lângă casă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: Raisa Dolj fetiță ucisă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valea Oltului se închide timp de o lună, în timpul zilei
x close