Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care doi turiști inconștienți se apropie la câțiva centimetri de un urs, ca să își facă selfie, iar unul dintre ei este atacat de animal

Momentul în care doi turiști inconștienți se apropie la câțiva centimetri de un urs, ca să își facă selfie, iar unul dintre ei este atacat de animal

turisti atacati urs selfie
Doi turiști se apropie de un urs pentru un selfie, iar unul dintre ei este atacat de animal. Sursa foto: TikTok/ Anamariakontratovici
de Mia Lungu    |    10 Iul 2024   •   17:19

Momentul în care doi turiști se apropie la câțiva centimetri de un urs, ca să își facă selfie, iar unul dintre ei este atacat de animal, a fost surprins de un martor. Videoclipul a fost postat pe internet și a ajuns viral pe rețelele sociale.

Cei doi bărbați au oprit mașina pe marginea drumului, după ce au observat ursul, au coborât din autovehicul și s-au apropiat la doar câțiva centimetri de acesta.

Unul dintre ei, care a și hrănit animalul în timp ce își făcea un selfie, a fost atacat de urs. Animalul s-a repezit la el, dar nu l-a mușcat, deși bărbatul căzuse la pământ din cauza sperieturii și era fără apărare.

Martorii care se aflau în zonă, dar și prietenul care îl însoțea pe turist, au făcut zgomot pentru a speria ursul și a preveni o tragedie.

Există nenumărate avertizări date de autorități în care se spune foarte clar că nu trebuie să te apropii de aceste animale, să le hrănești, să vrei să-ți faci poze cu acestea, pentru că pot deveni agresive și în secunda următoare ți se poate pune viața în pericol.

×
Subiecte în articol: turisti urs animal selfie
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close