Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte suspectă în Bistriţa-Năsăud: Un bărbat, găsit încuiat într-o maşină neagră, parcată, pe locul din dreapta

Moarte suspectă în Bistriţa-Năsăud: Un bărbat, găsit încuiat într-o maşină neagră, parcată, pe locul din dreapta

Moarte suspectă în Bistriţa-Năsăud. Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 52 de ani a fost găsit încuiat într-o maşină parcată în spatele unui spital. 

barbat mort inecat canalul dunare
Moarte suspectă în Bistriţa-Năsăud: Un bărbat, găsit încuiat într-o maşină neagră, parcată, pe locul din dreapta Sursa foto: Arhivă
de Georgiana Adam    |    21 Mai 2024   •   09:30

Bărbatul se afla pe scaunul din dreapta, iar autorităţile au intervenit după ce mai mulţi trecători au sunat la 112. 

Victima era într-o mașină de culoare neagră, marca BMW, pe locul din dreapta față.

Cheile mașinii erau pe scaunul șoferului, însă autoturismul era încuiat.

Echipajele de intervenţie au spart uşa maşinii, după care au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar nu au mai putut face nimic.

Martori din zonă le-au relatat polițiștilor că l-au văzut pe individ încă de dimineață, de la ora 7:00, dar au crezut că doarme și nu l-au deranjat. 

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanţele în care bărbatul şi-a pierdut viaţa. 

"Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Bistrița o persoană se află în stare de inconștiență. 

La fața locului, în interiorul unui autoturism, parcat în apropierea unui imobil, a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Bistrița care, din nefericire, era decedat. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

Totodată, în cauză va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, potrivit timponline.ro.

×
Subiecte în articol: mort masina Bistriţa-Năsăud
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close