Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte misterioasă: un muncitor de 32 de ani a fost găsit fără suflare în spatele fabricii unde lucra

Moarte misterioasă: un muncitor de 32 de ani a fost găsit fără suflare în spatele fabricii unde lucra

politia criminalistica hepta mediafax
Din primele informaţii, bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori în zona gâtului şi a membrelor. Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Ana Ciuvică    |    13 Aug 2024   •   09:17

Un caz șocant a avut loc în Baia Mare, unde trupul neînsufleţit al unui muncitor în vârstă de 32 de ani a fost descoperit în spatele fabricii unde lucra. 

Din primele informaţii, se pare că bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori în zona gâtului şi a membrelor. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 32 de ani a fost găsit luni în jurul orei 12. Un trecător a sunat la 112 în momentul în care a făcut descoperirea macabră. 

Bărbatul a povestit polițiștilor că pe corpul bărbatului erau tăieturi în zona gâtului, dar și în zona mâinilor. 

Polițiștii s-au dus imediat la fața locului și au început să facă cercetări, însă până în acest moment nu se știe exact ce s-a întâmplat și care a fost cauza decesului. 

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit într-o zonă industrială din Baia Mare. De altfel, din ceea ce se știe aceste momente, victima era chiar muncitor la o hală din zonă, dar nu locuia în Baia Mare. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spitalul din Baia Mare și urmează să fie făcută necropsia, pentru a se stabili exact cauza decesului.

„Astăzi, la ora 12:01, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe în teren viran, amplasat în spatele unor hale de producție din Baia Mare, strada Bazaltului, se află o persoană decedată. 

La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Cătălina, având mai multe plăgi la nivelul gâtului și brațelor. 

Corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

La nivelul inspectoratului de poliție s-a constituit o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: mort muncitor fabrica Baia Mare injunghiat
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close