Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi! Liderul de clan a pierdut lupta cu moartea la un spital din București, în urma unui AVC

A murit unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi! Liderul de clan a pierdut lupta cu moartea la un spital din București, în urma unui AVC

Este doliu în lumea interlopă după ce un cunoscut lider de clan a făcut AVC şi a murit.

Buricea Dumitru
interlop braila buricea dumitru Sursa foto: debraila.ro
de Alexandra Dima    |    31 Ian 2023   •   17:02

Lumea interlopă e în doliu după moartea lui Dumitru Buricea, cel mai influent lider al lumii interlope din Brăila. Deşi a fost transportat de urgență cu elicopterul la București, și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, în urma unui AVC.

Bărbatul ade 73 de ani ar fi suferit la începutul acestui an un accident vascular cerebral. Inițial, a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență, ulterior fiind transferat cu un elicopter la o unitate spitalicească din Capitală, potrivit spynews.ro.

Liderul interlopilor din Brăilița a devenit cunoscut opiniei publice „prin prisma participării la Revoluția din 1989. Atunci, Dumitru Buricea a primit titlul de “luptător cu rol determinat” în evenimentele sângeroase care au avut loc acum mai bine de trei decenii.

Dumitrel Buricea conducea Clanul Buricea împreună cu de fiul său, Marian Buricea, care, în ultima vreme a și preluat ștafeta, fiind personaj principal în multe dosare penale deschise de Poliție și Parchet, mai arată sursa citată.

Citeşte şi: Temut interlop român, mort de supradoză în pușcărie

 

×
Subiecte în articol: Brăila accident în Bucureşti interlop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close