Antena 3 CNN Actualitate Locale Milionarul Ioan Neculaie, condamnat la încă șase luni de închisoare cu executare

Milionarul Ioan Neculaie, condamnat la încă șase luni de închisoare cu executare

o_1bvku177ukb71fpb8b8104kbqf8.jpg
23 Noi 2017   •   19:15

Fostul patron al FC Brașov, Ioan Neculaie, a fost condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, anunță newsbv.ro.
Potrivit sursei citate, omul de afaceri îşi dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o pădure de lângă Braşov, însă în ultimul moment a văzut că automobilul său avea pană la o roată. Neculaie ar fi început să ţipe la angajatul său, ar fi scos arma şi a început să tragă şi în celelalte roţi. Vecinii milionarului au auzit împuşcăturile şi au chemat Poliţia, care a descins la faţa locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal, iar cauza a ajuns pe rolul Judecătoriei Braşov.

Rejudecând cauza în aceste limite, magistrații l-au condamnat pe Ioan Neculaie la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Sentinţa este definitivă.

În plus, judecătorii au decis suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată într-un alt dosar (pentru ucidere din culpă, după ce o persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă din 2008 pe platforma Roman. Din acest motiv, instanţa a dispus executarea în întregime a acestei pedepse alături de pedeapsa aplicată prin decizia de astăzi, inculpatul executând în final pedeapsa de 2 ani închisoare.

×
Subiecte în articol: Ioan Neculaie FC Brasov
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close