Antena 3 CNN Actualitate Locale Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca a fost bătut în propria casă de hoții care au intrat peste el

Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca a fost bătut în propria casă de hoții care au intrat peste el

Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca a fost bătut în propria casă de hoții care au intrat peste el
Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca a fost bătut în propria casă de hoții au intrat peste el / Sursă foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Mircea Tătar    |    18 Iun 2024   •   18:52

Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca a fost snopit în bătaie de hoți. Cei doi indivizi au intrat peste el în casă, iar când a strigat după ajutor, atacatorii au fugit.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută. Cei doi hoți au intrat în apartamentul milionarului, chiar în timpul în care șeful Poliției Județene era reținut pentru 24 de ore, pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu și fals în declarații.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul, milionar în criptomonede, se afla acasă în momentul în care hoții au intrat în locuință.

În cursul dimineții, victima a sunat la poliție și a anunțat că două persoane mascate au intrat în locuință. 

Bărbatul ar avea mai multe afaceri cu criptomonede

La scurt timp, mai mulți polițiști au sosit imediat la fața locului.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca, ar avea mai multe afaceri cu criptomonede, iar spre dimineață, acesta s-a trezit cu doi hoți mascați la ușă. Bărbatul le-a deschis ușa, crezând că este o prietenă pe care o aștepta, însă s-a întâlnit cu cei doi hoți. 

Potrivit unor surse din achetă, bărbatul a fost luat la bătaie de hoți, însă într-un final a fugit pe balcon și a început să strige după ajutor.

Cei doi hoți s-au speriat și au reușit să fugă. Nici până în acest moment nu au fost găsiți de către polițiști.

Bărbatul a fost audiat și a mărturisit că nu și-a dat seama cine erau cei doi, însă se fac în continuare cercetări.

Polițiștii au ridicat mai multe probe de la fața locului, inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere, și lucrează pe câteva piste pentru depistarea celor doi hoți, care au intrat mascați.

De asemenea, victima a declarat anchetatorilor că hoții nu au reușit să-i fure bunuri din locuință, cel mai probabil pentru că s-au speriat și au fugit.

În ceea ce privește identitatea milionarului, aceasta rămâne încă necunoscută. Până în momentul de față se cunosc detalii doar despre faptul că era pasionat de bolizi de lux și deține două astfel de autoturisme în proprietate. 
 

×
Subiecte în articol: milionar criptomoneda Cluj Napoca hoti jaf
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Marcel Ciolacu, printre suporterii români la Frankfurt: „Merg şi eu să beau o bere”
x close