Antena 3 CNN Actualitate Locale Mihai Chirică, primarul Iașului, la un pas de excludere din PSD

Mihai Chirică, primarul Iașului, la un pas de excludere din PSD

o_1b75ol4961n9urb710chj7pa6d8.jpg
Foto: Facebook
23 Ian 2017   •   15:36

Vicepreședintele PSD Mihai Chirică, primar al minicipiului Iași, a afirmat, la RFI, că nu crede că mitingul de duminică din Bucureşti reprezintă un început de lovitură de stat, aşa cum s-a exprimat liderul partidului, Liviu Dragnea.

”Nu cred că asistăm neapărat la o lovitură de stat. O lovitură de stat în primul rând se programează de cei care vor să preia puterea. În momentul de faţă, nu s-a arătat neapărat o structură care vrea să preia puterea. Prin urmare, e un val de emoţie”.

Vicepreşedintele PSD consideră că prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis între manifestanţi ”nu a fost potrivită, pentru că nu putea aduce un element de discuţie între să spunem tabere, dacă putem vorbi despre tabere, ci dimpotrivă, a incitat o parte dintre manifestanţi, astfel încât pe acest fond nu se poate ajunge la o exprimare reală a unei democraţii”.

El a mai spus că ”PSD cu siguranţă nu va organiza contramanifestaţii, ăsta-i un lucru cert, motiv pentru care nici nu cred că se va pune vreodată în discuţie acest lucru. Sigur, la nivelul conducerii centrale se va lua o decizie în acest sens şi probabil că în zilele următoare va fi făcută publică”.

De cealaltă parte, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunțat că va propune excluderea din partid a lui Mihai Chirică.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close