Antena 3 CNN Actualitate Locale Un microbuz cu 10 persoane a lovit mai multe garduri, în Prahova. Patru oameni între care un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un microbuz cu 10 persoane a lovit mai multe garduri, în Prahova. Patru oameni între care un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un microbuz cu 10 pasageri la bord a ieșit în decor, astăzi, și a acroșat mai multe garduri de pe marginea drumului, în Boldești Scăeni, cartier Balaca, județul Prahova.

de Ioana Mircea    |    17 Iul 2023   •   12:44

Patru persoane primesc îngrijiri medicale, după ce microbuzul în care se aflau alături de alți șase oameni a ieșit de pe carosabil și a lovit mai multe garduri. Se pare că șoferului i s-ar fi făcut rău la volan.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, accidentul rutier a avut loc în Boldești Scăeni, cartier Balaca. Este vorba despre un microbuz care circula pe cursa regulată Boldeşti-Ploiești.

Au fost asistate medical patru persoane, dintre care doi adulți, printre care și șoferul, și un copil. Toate victimele sunt conștiente și refuză transportul la spital. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: prahova accident microbuz
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close