Antena 3 CNN Actualitate Locale Un medic de la Spitalul Fundeni București a amenințat cu pistolul un șofer, după o șicanare în trafic

Un medic de la Spitalul Fundeni București a amenințat cu pistolul un șofer, după o șicanare în trafic

masina politie
Mașină de Poliție în trafic. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    03 Iul 2024   •   12:20

Poliţiştii de la Secția 7 din București au fost sesizați, miercuri, de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost amenințat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituții medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unității respective.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, este vorba despre medicul Iftimie Mihai Adrian, medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secția Chirurgie Generală.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum și un control corporal, acesta a încercat să fugă. 

Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul mașinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft și un obiect tăietor-înțepător (n.r. macetă), acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cel în cauză a fost condus la sediul Secției 7 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Comunicatul transmis de conducerea Institutului Clinic Fundeni:

Incidentul (conflictul în trafic) s-a produs în afara incintei I.C. Fundeni și a programului de lucru. Incidentul s-a produs, din cunoștințele noastre, anterior orei 7:15 AM.

Precizăm că, activitatea medicală nu a fost afectată, pacienții dumnealui urmărindu-și indicațiile terapeutice conform recomandărilor.

Soluționarea incidentului este de competență Poliției.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Instanța a decis: Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România
x close