Antena 3 CNN Actualitate Locale Maternitatea din Timișoara s-a prăbușit parțial. Viceprimarul municipiului, răspuns halucinant atunci când a fost întrebat de ce nu a intervenit pentru consolidare

Maternitatea din Timișoara s-a prăbușit parțial. Viceprimarul municipiului, răspuns halucinant atunci când a fost întrebat de ce nu a intervenit pentru consolidare

Maternitatea din Timișoara este în pericol de prăbușire după ce tavanul unui cabinet s-a surpat.

Timisoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2024   •   13:34

Surparea a fost constatată săptămâna trecută, iar conducerea unității medicale - care aparține de Spitalul Municipal - a încercat să treacă sub tăcere incidentul, potrivit presei locale.

Tot presa locală relatează că există fisuri în structura de rezistență a întregii clădiri și că podeaua de la etajul întâi a saloanelor unde erau internate paciente a cedat în mai multe locuri.

Primăria a fost notificată despre surpare, iar o echipă de experți în construcții s-a deplasat la fața locului.

Experții au concluzionat că trebuie închis de urgență cabinetul de boli rare al cărui tavan s-a surpat.

Viceprimarul Ruben Lațcău a declarat pentru Antena 3 CNN că imobilul în care funcționează maternitatea aparține jumătate statului, iar jumătate este în proprietate privată.

Lațcău susține că prăbușirea ar fi avut loc în zona "privată", aflată în proprietatea unei familii plecate în străinătate, iar Primăria nu ar fi putut să intervină acolo tocmai din cauza regimului de proprietate.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close