Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşină făcută praf de tencuiala căzută de pe un bloc din Constanţa: "Voi cere despăgubiri"

Maşină făcută praf de tencuiala căzută de pe un bloc din Constanţa: "Voi cere despăgubiri"

O mașină parcată în faţa unui bloc din Constanţa a fost serios avariată, după ce mai multe bucaţi din tencuială au căzut peste ea.

femeie masina avariata
La un pas de tragedie! Maşină făcută praf de tencuiala căzută de pe un bloc din Constanţa: "Voi cere despăgubiri" Sursa foto: GettyImages | Replicaonline.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2024   •   18:37

Incidentul a avut loc ieri, în zona gării din Constanţa. Proprietara mașinii, cadru didactic, care venise ca supraveghetor la simulările pentru clasa a VIII-a, a avut un adevărat şoc când şi-a găsit autoturismul grav avariat de bucăți din tencuiala care s-a desprins de pe bloc

Pagubele sunt semnificative. A fost o minune că proprietara nu se afla în mașină, la momentul producerii evenimentului, în caz contrar, s-ar fi produs o tragedie.

"Când am ajuns la mașină, bucățile cădeau în continuare, nu am putut să mă apropii. De la ultimul etaj cădeau, de pe acoperiș.

Nu se lucra la acoperiș. E posibil ca de la vânt să fi căzut, nu știu. La fața locului a venit Poliția Locală, Poliția Rutieră, Pompierii”, a declarat proprietara mașinii pentru replicaonline.ro.

Femeia este hotărâtă să ceară despăgubiri asociației locatarilor de la blocul respectiv.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close