Antena 3 CNN Actualitate Locale Mascota Muzeului Judeţean din Vaslui a dispărut. Angajaţii fac apel la oameni şi oferă recompensă generoasă

Mascota Muzeului Judeţean din Vaslui a dispărut. Angajaţii fac apel la oameni şi oferă recompensă generoasă

Recompensă generoasă pentru pisica Muzeului Judeţean din Vaslui, dată dispărută în urmă cu o săptămână. Considerată mascota instituţiei de cultură, felina a fost adoptată în urmă cu nouă de ani de angajaţii de aici. Aceştia au postat un anunţ pe Facebook, prin care cer ajutorul oamenilor pentru recuperarea animalului.

pisica pierduta muzeu vaslui
Mascota Muzeului Judeţean din Vaslui a dispărut. Angajaţii fac apel la oameni şi oferă recompensă generoasă Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2022   •   22:15

Până acum nouă ani, Muza era o pisică hoinară murdară şi flămândă.

A găsit afecţiunea la Muzeul Judeţean din Vaslui şi treptat a devenit mascota instituţiei. A fost sterilizată şi bineînţeles, vaccinată. De o săptămână însă este de negăsit.

"Noi suntem foarte supăraţi, suntem stresaţi, în sensul că ne-am obişnuit cu ea. Ne-am bazat pe faptul că toată lumea o cunoaşte şi că nu o să avem nicio problemă, dar se pare că ne-am cam înşelat", a spus o angajată a muzeului.

Şi vasluienii care s-au obişnuit cu prezenţa ei la muzeu au încercat să dea o mână de ajutor. S-au mobilizat pentru găsirea felinei şi au pus afişe prin oraş.

"Este sufleţul nostru şi îi rugăm pe cei care o văd, o înâlnesc sau pe cei care o au, să o aducă înapoi, că asta este căsuţa ei", spune o altă femeie care lucrează în muzeu.

De alfel, nu este prima dată când pisica dispare. În urmă cu doi ani, Muza a fost furată şi cu ajutorul oamenilor, a fost găsită la câţiva kilometri distanţă, tot în oraş. Angajaţii muzeului au anunţat că oferă şi o sumă consistentă de bani celui care o aduce sau ştie unde se află.

Cine are informaţii despre ea, rugăm să ne contacteze la numărul de telefon: 0735536649. Se oferă recompensă!", se arată într-un afiş.

 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close