Antena 3 CNN Actualitate Locale "Un prăpădit mi-a distrus fata". Mărturia mamei fetei de 17 ani care a murit în accidentul groaznic de lângă Timişoara

"Un prăpădit mi-a distrus fata". Mărturia mamei fetei de 17 ani care a murit în accidentul groaznic de lângă Timişoara

Avem mărturia exclusivă a mamei fetei de 17 ani care a murit într-un accident cu maşina primită cadou de prietenul ei chiar în ziua tragediei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2024   •   15:13

"Nu ştiu absolut nimic decât am fost informată că a avut un accident. Nu mi s-a zis că e un accident grav. Nu am ştiut că a decedat. Domnii poliţişti mi-au spus la telefon că e în salvare, primeşte îngrijiri medicale.

Când am ajuns la locul faptei, ea era decedată. Nici atunci nu mi-au spus, dar criminalul mi-a ucis fata.

Atât ştiu să vă spun. Nu ştiu cine este criminalul ăla. Nu doresc să facă închisoare. Vreau să fie şi el la trei metri cum este fata mea. Prinţesa mea nu mai e, a murit, din cauza lui. Un prăpădit mi-a distrus fata.

Nu mi-a spus că pleacă niciunde. A fost la muncă fata, a ieşit de la muncă, a plecat acasă. După, nu ştiu ce s-a întâmplat", a mărturisit mama fetei de 17 moartă în tragicul accident de lângă Timişoara.

Fata de 17 ani se afla în maşină alături de un prieten de 19 ani, care abia luase permisul şi de curând primise autoturismul cadou de la părinţi. Tragedia s-a petrecut la ieșire din comuna Săcălaz, la 20 de km de Timişoara.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Moni, tânara de 17 ani care a murit în urma tragicului accident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Într-o curbă, tânărul de 19 ani a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a rostogolit câțiva metri pe carosabil.

×
Subiecte în articol: tanara moarta Săcălaz Timișoara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Impozitul de 70% pe veniturile care nu au fost identificate a intrat în vigoare
x close