Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Marian, tânărul ucis după ce s-a pus scut în fața vărului lui. Urma să se căsătorească în doar câteva luni

El este Marian, tânărul ucis după ce s-a pus scut în fața vărului lui. Urma să se căsătorească în doar câteva luni

Marian și-a pierdut viața sâmbătă, încercând să își salveze vărul. Avea doar 38 de ani, și în doar câteva luni trebuia să se căsătorească.

Marian Radu jandarm ucis
El este Marian, tânărul ucis după ce s-a pus scut în fața vărului lui. Urma să se căsătorească în doar câteva luni Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2023   •   12:27

Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în localitatea Râșnov din județul Brașov. Marian, care lucra ca jandarm de 16 ani, a mers în casa vărului său, pompier. La întâlnire au venit și alți doi cunoscuți de-ai bărbaților.  

Pe fondul consumului de alcool însă, spiritele s-au încins foarte repede. În special când în discuție a intervenit subiectul unei sume de 5.000 de euro, pe care vărul lui Marian nu i-ar fi returnat-o unuia dintre invitați.  

La un moment dat, păgubitul s-a făcut nevăzut. A mers acasă, de unde a luat un cuțit, s-a întors și a încercat să își facă singur dreptate. Astfel că s-a năpustit asupra celor trei bărbați, lovind cu sălbăticie. În urma atacului, Marian a murit, încercând să îi salveze viața vărului său. 

Localnicii spun că în vara aceasta, Marian urma să se căsătorească.  

"Pe unul l-a înjunghiat în gât. A sărit pentru vărul lui. Era jandarm. A sărit pentru el", povestește un martor.  

"Sunt vecinii noștri care sunt niște oameni foarte de treabă. Sunt șocată", mărturisește o localnică.  

"Transmitem condoleanțe familiei. Un coleg care și-a făcut datoria, treaba așa cum trebuie. Lucra la obiectivul de la Arhivele Naționale din Brașov", a declarat Luiza Dănilă, Jandarmeria Brașov, potrivit observatornews.ro. 

Citește și: "Mi-a spus că el este vinovatul!" Un vecin al lui Bogdan, tânărul care şi-a omorât copilul de un an, rupe tăcerea

Imediat după crimă, agresorul a fugit acasă, unde a încercat să își pună capăt zilelor.  

"Autorul s-ar fi îndreptat către locuința sa, în apropierea acesteia fiind și identificat în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona brațelor", spune Zoltea Daniel, agent șef de poliție.  

A fost dus de urgență la spitalul din Brașov, după care a fost transferat la Spitalul Militar din Sibiu.  

Din nefericire, nici ceilalți doi bărbați nu au scăpat teferi. Pompierul este singurul care a scăpat cu răni ușoare, însă celălalt a ajuns la spital în stare gravă. 

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru omor.  

×
Subiecte în articol: Marian Radu Rasnov Brașov
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close